Přivtělené Duše

17.09.2014 14:38

   Nedávno jsem se dozvěděla, že jednou z odpovědí na mé časté emoční výkyvy jsou přivtělené Duše. Bylo jich hned několik. A nejen, že jsem o nich věděla, znala jsem také jejich jména, profese, důvod smrti. Bylo tam pár příbuzných, mladý student, který sebe zabil apod. Pokud si myslíte, že se Vám něco podobného nemůže stát, važte svá slova, prosím. Nejde o to, že bych chtěla ve Vás vyvolávat strach. Není se čeho bát, tyto Duše většinou ani neví, že svým přilnutím k nositeli přinášejí nemalé obtíže. Mohou to být právě velké změny nálad, které se zdají být nevysvětlitelné. Někdy jsou tak obtěžující a velké, že často saháme po antidepresivech. Někdy to bývají sklony k sebevraždě. Netvrdím samozřejmě, že příčinou těchto obtíží jsou pouze přivtělené Duše. To v žádném případě. Někdy se u Vás objeví rysy v chování, o kterých víte, že k Vám nepatří. Můžete se začít přejídat, mít chuť na určitá jídla. To když byla zbloudilá Dušička povoláním řezník či jedlík gurmán J Také nevysvětlitelné a náhlé propady do emocí jako je zlost, smutek apod. Často se přidávají k nám terapeutům, senzitivním lidem nebo ve chvíli narkózy, kómatu. Zdržováním se v prostorech s nízkou energií (nemocnice, hřbitovy, bary, metra, nádraží, kostely, nákupní centra, autobusy a jiné dopravní prostředky apod.). Když jste ve stavu oslabení, vystresovaní, jste alkoholik, narkoman apod.

  Odvedení Duší není složitý proces, nicméně ZÁSADNĚ nedoporučuji dělat jej sami. A už vůbec ne, cítíte-li strach. V literatuře sice naleznete spoustu způsobů, jak jej provádět. Vždy je ale lepší se obrátit na erudovanou osobu. Pokud máte pocit, tušení, že se něco podobného děje i Vám, nechte si doporučit vhodného profesionála. Stejně tak v případě, že se jedná o přivtělení tzv. síly temnoty, která se nás drží z různých důvodů. Nejčastěji se jedná o kletbu, magický útok nebo odmítnutí odpustit sobě nebo ostatním v této či dřívější inkarnaci.

 

 

  Osobně jsem se s odváděním Duší poprvé setkala naprosto nečekaně při návštěvě kamarádky. Chtěla jsem ji naučit posílání éterického objetí (o něm někdy příště), když se nám do procesu cosi zapletlo..

„Duše na sebe upozornila dosti drastickým způsobem. Nejprve jako cosi černé při prohlížení kamarádčiny aury, poté vizí jejího milovaného bratra a jeho smrti utopením. Vize nebyla reálná, byla pouze způsobem, jak na sebe zemřelá Duše chtěla upozornit. Šlo o Duši, která se již dlouho zdržovala v prostoru kamarádčina bytu, který je předělaný z dřívější půdy. A právě na této půdě se mladík kdysi oběsil. Přidaly se další Duše, které chtěly odejít do míst, kam patří (říkám záměrně kam patří, protože ne vždy je to do Světla). Proces byl velmi náročný. Nikdy byste jej neměli řešit sami. Pokud se tedy nevyžíváte v sebedestrukci.“

  Pokud máte takovou Duši i ve svém prostoru, poznáte velmi snadno. Jsou to nevysvětlitelné zvuky, bliká žárovka, pouští se voda sama od sebe. Někdo se Vás dotýká. Fyzické pocity mrazení, špatné nálady, závan vzduchu přičemž je okno zavřené apod. Ne vždy se jedná o tzv. hodné Duchy. Pro vyčištění prostoru můžete začít vykuřováním šalvějí, povoláním archanděla Michaela a jeho Družiny milosti s prosbou o vyčištění prostoru, miskou soli, velkým krystalem u vchodových dveří, bílými růžemi apod.

A ještě jeden příklad, kdy jsem byla já sama klientem:

"Chtěla jsem řešit sebedůvěru, kterou jsem původně považovala za příčinu svých životních nezdarů. Nejdříve mé ego kličkovalo a nechtělo pustit k pravé příčině. Až když jsem nahlas prohlásila, že mám pocit, že mě nebo jeho (kolegu) někdo nebo něco tahá za nos, se to prolomilo. Ucítila jsem na svých bocích obří pařáty s dlouhými, ošklivými prsty a drápy, pevně zaklesnuté do mého těla. Bylo to zlo, které mělo podobu ošklivého skřeta, jak vystřiženého z hororu. Zjistili jsme, že na mě exmanžel uvalil kletbu – „nikdy nebudeš šťastná“. Kletbu jsem zlomila, skřet zmizel v dáli – zmenšoval se tak dlouho až zmizel v nicotě. S exmanželem jsme si odpustili, a naše Duše k sobě opět pocítily lásku, která jediná je pravdou navěky. Kletbu jsem viděla jako železné obruče v několika vrstvách obtočené kolem mého břicha – kdy jedna po druhé praskaly. Bylo to velmi silné, a uvolňující. "

 

Odvádění moci temnot je také mou běžnou praxí v rámci terapií duše. Najčastěji se právě jedná o kletby, uřknutí, prokletí z minulých životů.

 

„Každý z nás by se měl pravidelně energeticky čistit, aby zůstal zdravý a vitální.“

 

Chcete-li pomoci s odváděním zbloudilých Duší, zrušením kleteb apod. zavčas se objednejte. Mohou být jedním z důvodů, proč jste nemocní, v depresi, neúspěšní, bez partnera atd.

 

Vaše Blanka

Terapeut energetické psychologie, kouč a lektor

Zpět

© 2018 Všechna práva vyhrazena. Blanka Chakoshpour

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode